wie we zijn

LaVie Vastgoedontwikkeling B.V. is in 2008 opgericht en richt zich op het (in opdracht van derden) ontwikkelen, aansturen en managen van bouwinitiatieven in zorgvastgoed en seriematige woningbouw. LaVie treedt hierbij veelal op als gedelegeerd opdrachtgever namens institutionele partijen van initiatief tot en met de eindoplevering van de bouwprojecten.

We vinden het belangrijk om in het proces de focus op de eindgebruiker te houden.

waar we goed in zijn

vastgoedontwikkeling

stichtingskostenmanagement

projectmanagement

directievoering

We vormen een meerwaarde voor onze opdrachtgever en eindgebruiker

en tonen die ook aan met onze resultaten.

John Krijnen

projectmanager - vastgoedontwikkelaar

Als zoon van ouders met een timmerfabriek en een lokaal aannemingsbedrijf ben ik al op jonge leeftijd in aanraking gekomen met de bouwwereld. Na een MTS- en HTS-opleiding Bouwkunde heb ik in 2000 mijn opleiding aan de TU Delft (vakgroep Real Estate & housing) afgerond.

Na mijn studie ben ik enkele jaren als project- en ontwikkelmanager werkzaam geweest bij de institutionele belegger Bouwinvest te Amsterdam, waarna ik in 2007 mijn loopbaan voortgezet heb bij ING Real Estate als ontwikkelmanager van diverse grootschalige woningbouwprojecten.

In 2007 heb ik eveneens mijn MRE-opleiding aan de Amsterdam School of Real Estate succesvol afgerond met de scriptie ‘De starterswoning als beleggingsproduct’.

Sinds 2011 ben ik eveneens als vastgoedontwikkelaar en projectmanager gespecialiseerd in de nieuwbouw en renovatie van zorgcentra en zorgvastgoed.

Amanda Schilperoord

conceptontwikkelaar - ontwerper

In 2000 ben ik aan de TU Delft afgestudeerd in de richting Architectuur. Ik heb een aantal jaar op een drietal architectenbureaus gewerkt totdat ik in mei 2008 samen met John Krijnen LaVie Vastgoedontwikkeling ben begonnen. Als researcher ben ik bij verschillende projecten betrokken. Het financiƫle gedeelte van LaVie heb ik ook onder mijn hoede.

Onze opdrachtgevers

LaVie wordt door verschillende opdrachtgevers ingezet om projecten te begeleiden. Dit zijn bijvoorbeeld ontwikkelaars, zorginstellingen, beleggers, woningcorporaties. Hieronder ziet u enkele opdrachtgevers waar wij met veel plezier voor hebben gewerkt.